Home » Main » Så här köper du Instagram-följare

Så här köper du Instagram-följare

Leta efter en ansedd leverantör

Överraskande nog har det blivit mindre enkelt att köpa Instagram-följare på Snorbilligt.se än det en gång var.

Varför? För redan 2018 började Instagram slå ner på metoder som motsätter sig dess användarvillkor. Det inkluderar bedrägliga appar från tredje part, falska följare och robotar.

Dessutom börjar varumärkena verkligen bry sig om de 1,3 miljarder dollar de kommer att förlora på grund av falska följare på Instagram. Varumärken vill inte att deras marknadsföring dollar inriktning skal konton, så de har krävt ökad ansvar från influencers.

Som ett resultat blir tredjepartsrevision och prövningsverktyg allt populärare. Och med allt detta tryck, några av de stora leverantörerna jag checkade ut först för mitt experiment hade redan gått belly-up.

På det hela taget är forska platser att köpa Instagram-följare ett dunkelt kaninhål av irriterande webbplatser med tvivelaktig säkerhet, logik och kopieringsredigering. Det finns dussintals tjänster att välja mellan. Vill du “ha förmågan att göra underverk för ditt småföretag”? Eller kanske du föredrar “100% ekologisk” alternativ? (Jag vet inte vad det betyder.)

Tyvärr var mitt förstaval -Dries Depoorters “Quick Fix”, som är en faktisk fysisk automat som låter dig köpa följare med mynt – inte ett genomförbart alternativ. (Hootsuite avböjde att flyga mig till en hipster konstfestival i Helsingfors för att prova det.)